McHale változókamrás bálázó – ideális gép bérvállalkozóknak

McHale V6-os sorozat

A McHale V6 sorozatú változókamrás bálázók méltán híresek a gyors és kiváló munkavégzésükről, rendkívüli megbízhatóságukról  és komfortos kezelhetőségükről. A V6-os bálázók burkolata tartós, kétrétegű műanyagból lett kialakítva, amely képes elnyelni a gép napi használata során elkerülhetetlen ütéseket, karcolásokat. A burkolat felnyitásával a kezelő könnyedén hozzáfér a gép bármely részéhez.

McHale változókamrás bálázó

A McHale V6 sorozat mindegyike T hajtóművel van ellátva. A hajtómű bal oldala hajtja meg a bálakamra tömörítőhengereit, a jobb oldaláról kapja a meghajtást a felszedő és szeletelő egység. Ez a rendszer így közvetlen és rövid hajtásláncot és optimális teljesítmény-elosztást biztosít.

McHale változókamrás bálázó

A változókamrás V6-os bálázó sorozat gépei 2 méteres munkaszélességű rendfelszedővel rendelkeznek, amely a legrövidebb termény felszedésére is alkalmas. A felszedő oldalsó terménybehordó csigákkal van ellátva, melyek könnyedén továbbítják a terményt a szeletelő egységhez. A felszedő kétsoros vezetőgörgős csapágyakkal szerelt, vezérlőpálya oldalán található ellenőrző nyíláson keresztül a kezelő gyorsan ellenőrizheti és kicserélheti a vezérlőkar csapágyait.

McHale változókamrás bálázó

A terményt spirális kialakítású rotor továbbítja a szeletelő egységbe. A rotoron lévő dupla továbbító lapok biztosítják a folyamatos terményáramot, miközben a spirális elrendezés csökkenti a terhelési csúcsokat, amikor a gép vastag, nehéz rendekben dolgozik. Az adagoló rotor, illetve az aprító egység egy robosztus rotorból és egy tisztító fésűből áll. A McHale V6-os gépeken a rotor adagoló lapátjai mindkét oldalon rá vannak hegesztve a rotor tengelyére, növelve ezzel annak erősségét. A rotor meghajtott oldalánál dupla soros csapágy biztosítja a hosszú élettartamot.

McHale változókamrás bálázók

A McHale V660 szeletelő kései a traktor kabinból kapcsolhatóak ki és be. Amikor a kések be vannak kapcsolva, azok benyúlnak a rotor tengelyéig, ami egyenletes vágási minőséget biztosít. A kések hidraulikus védelemmel ellátottak, így ha idegen tárgy kerül az aprító egységbe a kések kitérnek az útjából, majd automatikusan visszaállnak munkahelyzetbe. Az aprító egység kései edzett szerszámacélból készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít.

Mchale változókamrás bálázók

Mivel a bálázás körülményei nem mindig ideálisak, egyenetlen rendek jelenhetnek meg, melyek eltömődéshez vezethetnek. Minden V6 sorozatú gép a már jól bevált és sokat bizonyított McHale Drop Floor  eltömődésgátló rendszerrel van ellátva, melyet egyszerű használata és hatékony eltömődés eltávolítása miatt a gépkezelők kifejezetten kedvelnek. A McHale V6 bálázó széria gépeinek eltömődésgátlójával az eltömődéseket három egyszerű lépésben lehet megszüntetni.

McHale változókamrás bálázó

A McHale V6-os bálázók kamrájában 3, nagy teherbírású, kopásálló végtelenített heveder került elhelyezésre. A V640 és V660 típusú bálázók 0,7 m-től egészen 1,68 m átmérőjű bálát tudnak készíteni. A bálaméret a minimumtól a maximumig, fokozatmentesen állítható.

McHale változókamrás bálázó


McHale V6-os bálázók típusai:

Gép/felszereltség V640 V660
Működtetés Fél-automata Fél-automata
Vezérlőrendszer Expert Expert Plus
Kezelődoboz kijelző Grafikus kijelző Nagy grafikus kijelző
Tömörség beállítás Traktor kabinból Traktor kabinból
Bálaméret beállítás Traktor kabinból Traktor kabinból
Bálázó hevederek száma 3 3
Bálaátmérő 0.6-1.68 m 0.6-1.68 m
Rotor Adagoló rotor 15 késes adagoló rotor
Kések száma 0 15
Elméleti aprítási hossz 0 65 mm
Hálóréteg beállítás Traktor kabinból Traktor kabinból
Alapfelsz. abroncsok 460/65 R20 500/50 R22.5

McHale V6 bálázó magyar nyelvű prospektusaIratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!