Massey Ferguson traktorok, kombájnok, vetőgépek

A márkáról

Sióagrár Massey Ferguson traktor

Az 1953-ban egyesített ír és kanadai gyökerekkel rendelkező Massey Ferguson cég  a kezdetektől sikeres, világszerte elismert gépgyártó, mely nagymértékben hozzájárult a mezőgazdasági gépek technikai fejlődéséhez. Massey és Ferguson már a kezdetekkor a mezőgépgyártók innovatív részéhez tartoztak. A mai, modern traktorok elengedhetetlen részegységeinek alapjait ők tették le. Ilyen innováció a Ferguson által elsőként megálmodott hárompontos emelőmű létrehozása, melyet a márkajel is megörökít, az elektronikus emelőmű szabályozás (EHR) bevezetése, vagy az egész világon elsőként szériában gyártott önjáró kombájn. Ezt az örökséget viszi tovább a Massey Ferguson mind a mai napig.

Sióagár Massey Ferguson régi traktor

A céget 1994-ben vásárolta meg az amerikai illetőségű AGCO cégcsoport, mely azóta is a márka tulajdonosa. A rendkívül sikeres MF traktorokat a franciaországi Beauvais-ban gyártják, a kombájnokat pedig Breganze-ban, Olaszországban. A bálázókat szintén Olaszországban készítik, míg a szemenként-vetőgépek a nagy múltra visszatekintő amerikai White gyárából kerülnek ki.

Sióagrár Massey Ferguson Beta kombájn

A Massey Ferguson traktorokat és kombájnokat jó teljesítmény, komfort és kompromisszumot nem tűrő minőség jellemzi. A legújabb technikai vívmányoknak is megfelelő hatékony és megbízható motor, és a felhasználóbarát hajtómű teljesítik a gazdák sokrétű igényeit.


Forgalmazott Massey Ferguson termékeink:


Sióagrár Massey Ferguson traktor

mfbeta_gallerymain1_icon

555_008_150x150

2100-020-ac1-150x150Iratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!