McHale gépek – Ír minőség Magyarországon gyártva

A McHale cégről

A McHale egy családi vállalkozás, melyet Padraic és Martin McHale testvérpár alapított. Az elmúlt 30 évben speciális mezőgazdasági gépek sorát fejlesztették ki, elsősorban bálázó- és bálacsomagológépeket, a kör és szögletes szenázs bálák, valamint a hengeres széna és szalma bálák készítéséhez.

F5400 - F5500 - F5600 fixkamrás körbálázó

Kezdetben a McHale a hengeres- és szögletes bálacsomagológépek gyártására specializálódott. 2002-ben mutatta be a bálázó-csomagoló piacon a Fusion Integrált Bálázó-Csomagoló gépet, majd 2004-től kezdte el gyártani a McHale az F5 bálázócsaládot, melynek 3 fixkamrás bálázó a tagja. Az F5400 egy szeletelő egység nélküli, az F5500 egy 15 késes szeletelővel ellátott, az F5600 pedig egy teljesen automata 25 késes szeletelőegységgel szerelt típus. 2009-ben a McHale megkezdte a V6 változókamrás (hevederes) bálázó-sorozat gyártását.

V660 Finance Image-4_640pix

A McHale  a kutatást, a tervezést valamint a speciális bálázó és csomagológépek tesztelését a végső felhasználók elvárásaihoz igazodva végzi. A tervezési és fejlesztési szakasz során minden gépet szigorú tesztelésnek vetnek alá kiemelt végfelhasználók segítségével, nevezetesen ír, angol, skót, wales-i, skandináv és új-zélandi gazdálkodókkal és bérvállalkozókkal.

Sióagrár vontatott bálacsomagoló

A folyamatos tesztelés mellett a McHale a legújabb lézer és robot -technológiát alkalmazva gyártja bálázó- és csomagológépeit. A termelés két gyáregységben, Írországban és Magyarországon, Szolnokon törénik, mindkét gyárban szigorú minőségellenőrzés mellett. A termelés kulcsfontosságú jellemzői: a gyártás során minden felhasznált alkatrész pontosan nyomon követhető, valamint minden gépet letesztelnek, bejáratnak és beállítanak, még mielőtt azok elhagynák a McHale gyárat. A McHale hengeres bálázógépek és bálacsomagoló gépek a világ több mint 50 országában dolgoznak.

Az McHale gyár termékkínálata:


Sióagrár fixkamrás bálázó

Sióagrár változókamrás bálázó

Sióagrár bálacsomagoló

Sióagrár bálamozgatók


Sióagrár integrált bálázó-csomagolóIratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!