Massey Ferguson Delta kombájn – hatalmas hibrid teljesítmény

A Massey Ferguson DELTA kombájnok hibrid rendszerűek, melyek egyesítik a hagyományos, cséplődobos és az amerikai, axiális cséplődobos rendszereket. Ezáltal nagy, 5,44 m2-es leválasztófelület érhető el. Ezek a kombájnok több évtizedes tervezési és mérnöki tapasztalatra épülő, egyszerűen kezelhető és karbantartható arató-cséplőgépek.

ferguson deltaA Ferguson DELTA kombájnokhoz a Ferguson által szabadalmaztatott gumihevederes PowerFlow vágóasztal érhető el 7,7 – 10,7 m munkaszélességben. A kombájnok automata vágásmagasság állítással, illetve opciósan önszintezős AutoLevel rendszerrel szereltek. Az AutoLevel rendszerrel a vágóasztalt oldal irányban +/- 12°-kal el lehet dönteni.

ferguson delta

A DELTA kombájnok radiális szelelőventilátorral szereltek, mely állítható fordulatszámú és a nagy teljesítményű rostákat tiszta légárammal látja el. Az MF DELTA modellek szériában rendelkeznek állítható csipkés pengékkel ellátott szalmaszecskázóval. A szalma megfelelő terítéséhez opciósan elektromosan állítható terelőlemezek elérhetők.

ferguson delta

A Ferguson DELTA arató-cséplőgépek Skyline fülkével vannak ellátva alapfelszereltségben. A Skyline fülkéből keskeny “A” oszlopainak köszönhetően kiváló a kilátás és a fülkék szériában rengeteg kényelmi funkcióval rendelkeznek. Ilyenek például a klíma berendezés, a fűtés, a rugózott Deluxe ülés és az elektromosan állítható tükrök is.

ferguson delta

Az üléstől jobbra a kartámaszon és a TechTouch terminálon minden gépfunkció kitűnően ellenőrizhető. Az ergonómiailag kialakított multifunkcionális PowerGrip kar segítségével a vezető a gép minden funkcióját teljesen kézben tarthatja.


Tulajdonság/Típus DELTA 9380
PowerFlow vágóasztal szélesség (m) 7.7-10.7
Cséplődob szélessége (mm) 1680
Dobátmérő (mm) 600
Cséplődob fordulatszáma (1/min) 360-1080
Kosárfelület (m2) 1.18
Rotorok száma (db) 2
Rotorok sebessége (1/min) 360-1000
Teljes leválasztófelület (m2) 5.44
Szelelőventilátor típusa/ford. száma (1/min) radiális/460-1150
Magtartály térfogata (l) 12500
Ürítési sebesség (l/s) 120
Motor teljesítmény (LE) 496

Massey Ferguson Delta kombájn magyar nyelvű prospektusa


Iratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!