Krampe pótkocsi – minőség kerekeken

www.krampe-potkocsi.hu

Sióagrár Krampe pótkocsi

A cég rövid bemutatása

A Sióagrár Kft által Magyarországon képviselt Krampe cég 1982 óta gyárt pótkocsikat az észak-németországi Coesfeld-Flamschen kis településén. Sok más gyártóhoz hasonlóan a Krampe is egy kis falusi kovácsműhelyként kezdte működését 1917-ben. A világháborúk után mezőgazdasági gépek, főként pótkocsik javításával, felújításával kezdtek el foglalkozni.

Sióagrár Krampe pótkocsi

Az első, Krampe márkanév alatt eladott mezőgazdasági egytengelyes pótkocsik régi közúti pótkocsikból lettek átépítve, melyek kezdetben főként Németországban kerültek eladásra. A gyár növekedésével a felújítást hátrahagyva új pótkocsi konstrukciókat dolgoztak ki. A termékpaletta éveken át folyamatosan bővült. Ennek eredményeként ma nem csak hagyományos, hátra/ oldalra billentős pótkocsikat, hanem a pótkocsi piacon egyedülállóan lehordóhevederes pótkocsikat, teknős földszállító pótkocsikat, konténeres kocsikat, illetve futóműelemeket is gyártanak.

Sióagrár Krampe pótkocsi

Ma a Krampe cég termelésének negyedét a szomszédos országokba és a tengerentúlra exportálja. Több mint 28 000 m2-en folyik a gyártás közel 100 dolgozóval. A Krampe, ahogy a mottójuk is mutatja minőségi mezőgazdasági pótkocsikat készít, melyek hosszú évekig megbízhatóan szolgálhatják az Ön gazdaságát.


Krampe gyár termékkínálata:


BigBody pótkocsi

Bandit lehordóhevederes pótkocsi

Dolly futoműelem


BigBody pótkocsik

Krampe 38 különböző BigBody pótkocsit kínál számos kiegészítő felszereléssel, ezzel a legnagyobb modellkínálatot biztosítja a piacon. A BigBody pótkocsikat profi gazdaságok, bérvállalkozók részére tervezték. Ennek megfelelően a kocsik műszaki kivitelezése minőségi és egyedüliként a piacon a Krampe minden kocsijánál az össztömeg mellett megadja a technikailag lehetséges hasznos tömeget is.

Sióagrár Bigbody pótkocsi

A Krampe BigBody pótkocsik alváza St.52 idomacélból készül, a felépítmény oldalfala 3-4 mm-es lemezekből épül fel, míg a fenéklemez 4 mm vastagságú acélból készül. Ez garantálja a kocsi terhelhetőségét és élettartamát. A BigBody pótkocsik alapfelszereltsége egy robosztus, hidraulikus támasztóláb 70 cm-es emeléssel, hidraulikusan nyíló hátfal, kúpos teknő kialakítás, aláfutásgátló és a kocsi frontfalán elhelyezett alumínium létra.


Bandit lehordóhevederes pótkocsik

A Krampe Bandit pótkocsik különlegessége az, hogy billentő mechanizmus helyett a rakomány mozgatását ipari lehordóheveder biztosítja. A hevedert a front- és a hátfal alatt elhelyezett egy-egy hidromotor mozgatja előre és hátra. A Bandit kocsi így alacsony belmagasságú csarnokokban is könnyen kiüríthető.  A pótkocsi mezőgazdasági termény mellett olyan nehéz anyagok szállítására is kiválóan alkalmas, mint a homok, mész, komposzt, vagy sóder.

Sióagrár Bandit lehordóhevederes pótkocsi

A Krampe Bandit pótkocsi szériafelszereltségben ellenálló gumírozott, két irányba mozgatható vászonszövet lehordóhevederrel van felszerelve, emellett rugózott vonószerkezet, hidraulikus támasztóláb, terhelésarányos automatikus fékek, 40km/h változat, aláfutásgátló, parabolarugó, BPW/ADR-tengelyek, elektronikus irányítás és hidraulikus nyitású hátfal is szériafelszereltsége.


Dolly futóműelem

A Krampe Dolly futóműelem kiváló választás azoknak a gazdáknak, akik traktorral szeretnének nyerges vontatmányt húzni. Ezek a Dolly futóműelemek szériában 40 km/h kivitelben gyártják, hidraulikusan állítható támasztólábbal rendelkeznek, ALB szeleppel vannak felszerelve, a futóművük légrugós ADR gyártmány emelő/süllyesztő szeleppel és a keskeny vonószerkezet K80 Scharmüller vonófejjel van szerelve.

Sióagrár dolly futóműelem


Részletes leírás: www.krampe-potkocsi.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!