Ferguson traktorok – akár 400 LE-vel az Ön szolgálatában

www.ferguson-traktor.hu

Massey Ferguson traktorok típusai:

 1. Ültetvény traktorok

Massey Ferguson 3600 széria

Sióagrár ferguson ültetvény traktor, kistraktor

Az MF 3600 sorozaton belüli 18 féle verzió garantálja, hogy minden érdeklődő megtalálja a saját gazdaságához legjobban illeszkedő gépet. Ugyan hagyományos értelemben kistraktorokról van szó, azonban számos, a nagy MF-ekben látott megoldást találunk rajtuk. SISU motorok, kategóriavezető helykínálat a fülkében, hatékonyság és gondosan megtervezett funkcionalitás jellemzik a Ferguson 3600-asokat.

Részletes leírás az alábbi linken: Ferguson 3600 ültetvény traktorok


2. Szántóföldi traktorok

Sióagrár Ferguson traktor

Az MF traktorokra jellemző, hogy már a legkisebb univerzál erőgépektől, a Ferguson 5600-as szériától kezdve egységes, komfortos fülke dizájnnal rendelkeznek. Nagymértékben megkönnyíti a munkát a traktorokba szériában szerelt többfunkciós baloldali kezelőszerv. Az egyedülálló, három funkciót egyesítő menetvezérlő kar kényelmes és egyszerű kezelést biztosít. Lehetővé teszi a gépkezelők számára az előre-/hátramenet közötti váltást, a Dynashift sebességfokozatok és sebességcsoportok, valamint az üres állás kapcsolását, így a jobb kéz szabad marad a rakodó, vagy más munkaeszköz hidraulikájának üzemeltetéséhez.


Massey Ferguson 5600 széria

Sióagrár Ferguson 5600

Massey Ferguson 5600 széria gépei kifejezetten univerzális traktorok. Ezekhez a modellekhez az MF olyan felszereltségeket kínál, amelyeket speciálisan az Ön szántóföldi, állattenyésztési vagy vegyes üzeméhez fejlesztettek ki. A Ferguson 5600-as traktorok kompakt, modern, szabad kilátást nyújtó ferde motorháztetővel, teljesítményhez optimalizált hidraulikával és nagy üvegfelületű, komfortos fülkével rendelkeznek. Rendkívül jó rakodó traktorok.

Részletes leírás az alábbi linken: Ferguson 5600 széria


Massey Ferguson 6600 széria

Sióagrár Ferguson 6600

Könnyű, kompakt, fordulékony, igazi univerzál traktor. Az MF 6600-as sorozat kis tengelytávolsággal, ívelt motorháztetővel és alvázzal készült, így fordulóköre rendkívül kicsi. 120-185 LE teljesítmény, 4 hengeres, 4.9 literes második generációs 3B AGCO Power SCR motor, nagy nyomatékkal alacsony fordulaton is, melyet magas teljesítmény, kitűnő üzemanyag-fogyasztás és alacsony motor zajszint jellemez.

Részletes leírás az alábbi linken: Ferguson 6600 széria


Massey Ferguson 7700 széria

Sióagrár Ferguson 7700

A Massey Ferguson 7700-as széria modern és megbízható traktor család, melyben ötvöződik a Fergusonokra a kezdetek óta jellemző innováció és az egyszerű, robosztus tervezés. A traktorok meghajtásáról  6.6 l, valamint 7.4 l-es AGCO Power (SISU) motorok gondoskodnak, melyek 140 és 255 LE közötti teljesítmény leadására képesek. Ezeket a középnehéz univerzális traktorokat azoknak a gazdáknak ajánljuk, akik a nehéz szántóföldi munkákat és a könnyebb növényápolási feladatokat egyaránt egyetlen traktorral szeretnék elvégezni.

Részletes leírás az alábbi linken: Ferguson 7700 széria


Massey Ferguson 8700 széria

Sióagrár Ferguson 8700

Ferguson 8700-as sorozat a valaha épített legerősebb Massey Ferguson traktorokat képviseli. Olyan gazdaságok számára ajánlja a gyártó ezeket a traktorokat, melyek nagy területen gazdálkodnak és kiváló terület-teljesítményű gépkapcsolatokat szeretnének üzemeltetni. Igazi vezérgépek az MF 8700-as traktorok a 6 hengeres, 8.4 l-es AGCO SISU POWER motorukkal, Dyna-VT fokozatmentes hajtóművükkel, négy oszlopos, nagy üvegfelületű fülkéjükkel és komfortos, modern kezelőfelületükkel.

Részletes leírás az alábbi linken: Ferguson 8700 széria


Részletes leírás: www.ferguson-traktor.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!