BRAUN szőlészeti gépek – az ültetvények specialistája

A BRAUN cégről

A BRAUN egy családi vállalkozás, melyet  1958-ban alapítottak. Az elmúlt 50 évben kifejezetten szőlészetekbe és ültetvényekbe készítenek elsősorban talajművelő gépeket, de a termékpalettájukon szerepelnek előmetszők, törzstisztítók és mulcsozók is. A BRAUN vállalatot ma már a szőlészeti gépek specialistájaként tartják számon. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy Európa összes jelentős szőlőtermő vidékén jelen vannak gépeikkel.

Braun kultivátor LUV

A BRAUN vállalat filozófiája a moduláris építési rendszer. Gépeik moduláris építési módja (LEGO-System) lehetővé teszi azt, hogy az általuk gyártott eszközök összeépíthetőek és nagymértékben személyre szabhatóak. Ezáltal a BRAUN gépek maximálisan ki tudják elégíteni a vevői igényeket.

Braun sormulcsozó

A BRAUN szőlészeti gépek egyik jelentős előnye, hogy használatukkal változatosan lehet a szőlő- és gyümölcsültetvények talajművelését megvalósítani. A kiváló minőségű német BRAUN gépek hosszú élettartamúak, és minimális karbantartást igényelnek, ezért hosszú távra tervező, megbízható munkagépet kereső gazdáknak kifejezetten ajánljuk őket.

Braun szőlészeti gépek

A BRAUN gyár termékkínálata:


Braun kultivátor

Braun soraljművelő

Braun Törzstisztító

Braun mulcsozóIratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!