Lemken gépek – a minőségi német munkagépek gyártója

A Lemken cégről

A Lemken gyár története 1780-ban kezdődött, ekkor alapította meg a Lemken család a németországi Birten városában kovácsműhelyét. A kis ipari céhből mára Európa vezető munkagép gyártó vállalata fejlődött ki, mely több gyárteleppel és több mint 1000 alkalmazottal végzi továbbra is a minőségi gépgyártást.  A minőségi, masszív és tartós ekéi tették világhírűvé a Lemkent, mely ma már gabonavetőgépeket, magágykészítőket, tárcsákat, grubbereket és permetezőgépeket is gyárt.

diamant 12 eke

A cég a Lemken család hatodik és hetedik generációjának irányítása alatt éves szinten 15.000 db gépet gyárt. A termelés az alpeni központ mellett a Hetzerathban és Meppenben működő gyártelepeken folyik.  A talajművelő gépek és vetőgépek mellett 2005-től a Lemken permetezőgépek gyártásával is foglalkozik.

rubin gigant 12 tárcsa

Lemken minőség

A Lemken termékek előnye a minőségében rejlik, melyet a válogatott alapanyagok és a legmodernebb gyártási technológia biztosít. Nagy gondot fordítanak a megfelelő alapanyagok kiválasztására, a lehető legnagyobb mértékben automatizált megmunkálásra és a munkadarabok kopásállóságára. A robotizált csiszolóberendezések gondoskodnak a különösen sima felületekről, míg a kiváló korrózióvédelmet a legmodernebb felületvédelemi eljárások garantálják. A gépek végül egy szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül.

titan eke

A Lemken gyár termékkínálata:


eke

szántáselmunkálók

Rövidtárcsa

Magágykészítők


Tarlóhántók

Gabonavetőgépek

PermetezőIratkozzon fel hírlevelünkre!hírlevél gomb

 Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról!